Despre noi

Din dorința de a ajută oamenii, ne-am gândit la un proiect care să aducă beneficii pentru vânzătorii și cumpărătorii de autoturisme din România.

Dacă până acum trebuia să stai la coadă, să stai în trafic, să aștepți ore în șir pentru un contract de vânzare-cumpărare, acum ai o soluție la îndemână. Site-ul contract-auto.ro va pune la dispoziție formularul DRPCIV pe care îl puteți completă mult mai ușor, în doar câteva minute îl poți avea pe mail.

Știm, acesta este gratuit pe DRPCIV, însă aproape imposibil să-l completezi de pe telefon sau atunci când ai nevoie. Ba nu ai editor, ba nu poți salva, ba nu îl ai la îndemână sau pur și simplu nu te descurci.

Noi am încercat să va oferim o soluție rapidă la un preț decent.

Prin completarea unui simplu formular poți avea în orice zi și la orice oră contractul de vânzare-cumpărare instant, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la un birou de acte specializat. Vrei să știi cum ? 

Cum funcționează?

  • Completezi datele (vânzător, cumpărator, obiectul, prețul, dată și locul încheierii contractului);
  • După ce ești de acord cu Termeni și Condițiile site-ului și Politică de Confidențialitate apeși pe “GENEREAZĂ CONTRACT”;
  • Completezi datele de facturare;
  • Plătești suma de 27.99 lei prin card;
  • Primești contractul pe email. Trebuie doar printat și semnat.
  • Asta este totul. Primești pe email un contract DRPCIV valabil atât la poliție, cât și la primărie fără să mai fie nevoie să vă deplasați. Disponibil online NON-STOP.

Ne bucurăm că ai ajuns pe această pagină și dorim să te informăm că facem tot posibilul să menținem un preț decent de generare a contractului auto.

Nu uită: Mașina a devenit parte din noi, așa că ai grijă ce alegi.