Cele mai iubite branduri auto din Romania

Numeroase masini s-au remarcat la nivel European, cat si national, prin consumul redus de combustibil, prin designul fiabil, puterea crescuta a motorului sau chiar prin mentenanta acestora. Bineinteles, de la un utilizator la altul, preferintele de masini din topul fiecarui utilizator in parte difera. In orice caz, s-a constatat ca o data cu venirea pandemiei, numarul persoanelor care si-au achizitionat o masina noua si, cu precadere una second hand, a fost si este intr-o continua crestere.

Se resimte tot mai accentuat nevoia a cel putin un automobil pe cap de familie, in timp ce unele familii detin chiar si doua astfel de automobile.

Cateva branduri cu traditie si de renume s-au facut in acest mod remarcate si pe piata auto din Romania. Astfel, daca-ti doresti in viitorul apropiat sa-ti achizitionezi un automobil nou sau second, fie ca esti un mare iubitor al industriei auto, cu siguranta vei fi interesat sa afli care sunt si cele mai iubite branduri auto din ultimii ani.

 

Cele mai iubite branduri auto din Romania

 

In topul celor mai achizitionate masini din ultimii ani, din Romania, se gaseste nimeni altul decat brandul Dacia. Brandul ofera periodic oferte avantajoase utilizatorilor care-si doresc o masina noua, dar si vaste modele pentru uz zilnic sau masini de familie. De altfel, Dacia beneficiaza si de cele mai bune preturi atunci cand vine vorba si de achizitii second hand. Printre cele mai impunatoare modele de pe piata se regaseste Dacia Logan, urmata de Sandero si Duster.

 

N-o duc rau nici ceilalti dealeri cu traditie. Putem aminti in topul favoritelor automobilele Wolkswagen, urmate de Renault, Ford, Hyundai si Skoda.

Pe langa acestea, in crestere se afla si popularele automobile de la Audi si BMW, la care apeleaza toti cei care-si doresc motoare puternice, un design interior-exterior de lux si performante de top. Bineinteles, acesti utilizatori nu se sfiesc in ceea ce privesc costurile asociate cu mentenanta si schimbul de piese, respectiv in ceea ce priveste costurile asociate cu consumul de carburant, care nu sunt la fel de reduse precum ale brandurilor mentionate initial.

 

Masinile electrice - din ce in ce mai dorite si in Romania

 

Din topul popularitatii nu lipsesc nici masinile ecologice care, desi sunt intr-o continua dezvoltare si au un pret de achizitie destul de ridicat, ofera utilizatorilor o experienta inedita atat la volan, cat si din prisma unui simplu pasager.

Desi actual circula zvonuri ca in cativa ani piata automobilelor pe combustibile clasice va fi pe deplin limitata si inlocuita cu alternativa ecologica, nu oricine isi permite sa investeasca intr-o masina ecologica. Nici nu exista o capacitate atat de generoasa a statiilor de incarcare astfel incat toti utilizatorii sa aiba acces la acestea, in timp util.

Insa, masinile ecologice se desosebesc printr-un concept impresionant, cat si printr-un design pe masura. Consumul acestor masini este redus, iar ele sunt pe deplin confortabile si silentioase, oferind oricarui utilizator o experienta demna de secolul 21’.

Avand in vedere ca acestea nu emit o serie de noxe toxe precum celelalte tipuri de masini traditionale, implicit si costurile aferente taxelor si impozitelor sunt mai mici.

 

La fel de apreciate sunt si masinile hibride care, nici ele nu lipsesc de pe lista de dorinte a potentialilor  doritori de experiente unice. Aceste masini pot fi utilizate in ambele moduri, atat traditional, cu carburant, cat si actionate in mod electric, imbinand utilul cu practicul si cu posibilitatile si dorintele fiecarui sofer.

 

Indiferent de brandul pe care tu-l preferi, cel mai important este ca masina aleasa sa te reprezinte corespunzator si sa se plieze pe cerintele si nevoile tale. Asadar, alegeti viitoarea masina tinand cont de aceste aspecte cu mult mai importante decat brandul in sine. 


Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs