Fotografii ale crossover-ului actualizat Dacia Duster 2021 fără camuflaj

Dacia este deja gata să prezinte modelul actualizat al modelului Duster 2021 - acest lucru este demonstrat de fotografiile făcute fără camuflarea mașinii. Crossover-ul a primit modificări semnificative față de versiunea anterioară. Acest exemplar este acum în Insulele Canare - l-au adus acolo pentru filmări în videoclipuri promoționale.

Dacă vorbim despre exterior, atunci cele mai mari schimbări vor fi vizibile în partea din față a mașinii. Farurile și-au păstrat forma tradițională pentru model, dar umplerea lor s-a schimbat - acum există LED-uri. Am văzut același lucru pe Dacia Sandero, recent dezvăluită.

Feed-ul noutății nu a intrat în obiectivul camerei, dar se știe din fotografiile spion că și stopurile se vor schimba. În interiorul mașinii va apărea un nou sistem multimedia care, pe lângă funcțiile clasice, va fi responsabil pentru unele dintre sistemele mașinii.

Principala inovație în partea tehnică este apariția unei transmisii automate EDC - anterior era posibilă achiziționarea unei mașini exclusiv pe „manuală”.

Gama de motoare va fi formată din motoare pe benzină și diesel. Versiunea bi-combustibil a mașinii va fi, de asemenea, lăsată în funcțiune. În versiunile mai vechi, cumpărătorilor li se va oferi tracțiune integrală.


Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs